Tarieven - Tandheelkundig Centrum Kralingen

Wist u dat tot de leeftijd van 18 jaar alle tandheelkundige zorg (orthodontie en kroon- en brugwerk uitgezonderd) binnen de verplichte basisverzekering valt? Zonder eigen risico. Tandarts en mondhygiëniste voor kinderen wordt altijd vergoed. Gun uw kind een gezond gebit – het kost u niets!

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen tijdens een behandeling. Op de rekening staat elke verrichting omschreven met een code aangevuld en de datum waarop de behandeling is uitgevoerd. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat is vastgesteld door de overheid. Deze tarieven vindt u op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Ontdek welke vergoedingen binnen de basisverzekering en aanvullende verzekering vallen. Per zorgverzekeraar vindt u hier snel welke vergoedingen door de verzekeraar worden gedekt. Heeft u specifieke vragen over uw zorgverzekering en eventuele vergoedingen? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Voor kinderen tot 18 jaar alles, behalve kronen, bruggen en orthodontie. Vergoedingen voor volwassenen vallen bijna allemaal onder een aanvullende verzekering. De ene verzekeraar vergoedt alle kosten tot een bepaald bedrag, de andere biedt een maximale vergoeding per behandeling. Het is aan u om elk jaar te overwegen om tandzorg te verzekeren met een aanvullende verzekering. Wij mogen hier vanuit onze onafhankelijkheid geen adviezen over geven, maar we raden u aan zich eens te verdiepen in de mogelijkheden en wat rekenvoorbeelden te doen, zodat u een goede afweging kunt maken. Een goed startpunt is deze website.

Heeft u geen aanvullende tandartsverzekering heeft, dient u direct na de behandeling in de praktijk met ons af te rekenen, contant of met pin. Heeft u wel een aanvullende verzekering, dan krijgt u een factuur van Informedics.

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar

Als uw zorgverzekeraar een gedeelte van uw rekening vergoedt, staat dit duidelijk op de rekening. Wat overblijft betaalt u aan Infomedics. Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding op uw rekening? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Staat er geen vergoeding op de rekening? Betaal dan alles aan Infomedics en controleer daarna of u de rekening nog kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Openingstijden

Bekijk onze openingstijden voor het plannen van een afspraak

Tandheelkundig Centrum Kralingen

Er is parkeergelegenheid voor de deur, en het openbaar vervoer is op loop afstand van de praktijk.

Certificering
KRT_1
ANT_1
logo_1 (1)
KRT_1
nvm-mondhygienisten-logo
Social mediakanalen

Volg ons social media kanalen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuws

Copyright 2021 Tandheelkundig Centrum Kralingen. All rights reserved. Made with ❤️ by Eyetechbg

Copyright 2021 Tandheelkundig Centrum Kralingen. All rights reserved. Made with ❤️ by Eyetechbg.

Translate »
Spoedgeval
Afspraak maken
Inschrijven