Tandheelkundig Centrum Kralingen
Tanden Bleken in Rotterdam

Mooie witte tanden zijn populair. Steeds meer mensen kiezen voor een stralend wit gebit. Het uiterlijk van iemand wordt mede bepaald door een goed en gezond gebit. Een stralende lach komt daarbij zelfverzekerd over en dat maakt aantrekkelijk. Het is zeer belangrijk dat dit op een veilig en verantwoord gebeurt. In onze praktijk beschikken we over tandartsen die veel ervaring hebben met het bleken van tanden op een veilig en verantwoorde manier.

Behandelingen voor een
gezond gebit

De kleur van tanden en kiezen is bij iedereen verschillend. Tanden en kiezen hebben niet allemaal dezelfde kleur. Soms wijkt de kleur van een enkele tand of kies af van de rest. De kleur en de dikte van het tandbeen zijn vooral bepalend voor de kleur van de tand of kies. De oorspronkelijke kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald. Tanden kunnen veranderen van kleur door het drinken van koffie, thee of rode wijn of door het gebruik van sigaretten. De vorming van tandbeen gaat altijd door: hierdoor kunnen uw tanden donkerder worden naarmate u ouder wordt.

Bent u niet tevreden met de kleur van uw tanden, dan kunt u ervoor kiezen om de tanden te laten bleken. Door uw tanden te bleken wordt uw gebit een paar tinten witter en ziet het gebit er direct schoner en frisser uit.

Onveilige bleekprocessen kunnen schade aanbrengen aan de mond en aangezien vergeling het gevolg kan zijn van een kwetsbare glazuurlaag is extra voorzichtigheid geboden. Sinds 2012 geldt aangepaste wetgeving voor tanden bleken. Tandbleek producten die maximaal 0,1% waterstofperoxide bevatten, zijn vrij beschikbaar op de consumentenmarkt. Agressieve bleekmiddelen mogen niet meer worden toegepast op grond van de wetgeving. Alleen een tandarts mag bleekgel toepassen waarin een hoge concentratie van waterstofperoxide zit.

Heeft u interesse in een bleekbehandeling? In onze praktijk beschikken we over tandartsen die veel ervaring hebben met het bleken van tanden op een veilig en verantwoorde manier. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen voor uw droomgebit.

Kom in contact met ons

Bel ons op
010 – 240 08 38
Mail ons
info@tandartskralingen.nl

Maak een afspraak

Controle, advies of het vullen van een gaatje? We staan voor u  klaar!


  Eerlijk en
  vertrouwd

  https://tandartskralingen.nl/wp-content/uploads/2021/03/home-services.jpg

  Algemene tandheelkunde

  Tijdens de behandeling bespreken wij de algemene klachten aan uw gebit en krijgt u advies over een goede mondhygiëne

  https://tandartskralingen.nl/wp-content/uploads/2021/03/home-services-2-1.jpg

  Cosmetische ingrepen

  U kunt terecht voor tanden bleken, tandheelkundige hechtingen of het laten plaatsen van facings, esthetische kronen of tand implantaten

  https://tandartskralingen.nl/wp-content/uploads/2021/03/home-services-3-1.jpg

  Non-prep facings

  We helpen uw aan een stralende glimlach en een nieuwe identiteit door de inzet van Non-Prep facings. De facings worden over bestaande tanden geplaatst.

  https://tandartskralingen.nl/wp-content/uploads/2021/03/Child.jpg

  Kindertandheelkunde

  Onze kindertandarts is volledig gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met angst. Er wordt op een verantwoorde wijze behandelt.

  Tandheelkundig Centrum Kralingen

  Er is parkeergelegenheid voor de deur, en het openbaar vervoer is op loop afstand van de praktijk.

  Certificering
  KRT_1
  ANT_1
  logo_1 (1)
  KRT_1
  nvm-mondhygienisten-logo
  Social mediakanalen

  Volg ons social media kanalen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuws

  Copyright 2021 Tandheelkundig Centrum Kralingen. All rights reserved. Made with ❤️ by Eyetechbg

  Copyright 2021 Tandheelkundig Centrum Kralingen. All rights reserved. Made with ❤️ by Eyetechbg.

  Translate »
  Spoedgeval
  Afspraak maken
  Inschrijven