Tandheelkundig Centrum Kralingen
Algemene tandheelkunde

Een regelmatige controle maakt het mogelijk om eventuele problemen of klachten in een vroeg stadium te herkennen en hier actie op te ondernemen. Problemen vroeg verhelpen voorkomt grotere problemen in een later stadium! Dus wij zien u graag elk half jaar voor een controle om uw mondgezondheid te beoordelen.

Behandelingen voor een
gezond gebit

Onder algemene tandheelkunde vallen periodieke controles en het verhelpen van algemene gebitsklachten. Behandelingen op het gebied van algemene tandheelkunde zijn eerste consults, periodieke controles, gaatjes en vullingen, kroon- en brugwerk en extracties en prothetiek. Het doel hierbij is om pijnklachten aan uw gebit te voorkomen of te behandelen.

Eerste consult en controle
Tijdens het eerste consult beoordelen we het gebit van een nieuwe patiënt. Op basis van deze beoordeling stellen we een behandelplan op om (eventuele) gebitsproblemen te voorkomen of aan te pakken. De tandarts of mondhygiënist neemt tijdens het eerste consult uitgebreid de tijd om uw gebit te onderzoeken. Uiteraard heeft u tijdens het consult ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Er bestaat de mogelijkheid om foto’s van uw gebit te maken, zodat we een compleet beeld krijgen van de conditie ervan.

Controle: elk half jaar
Een regelmatige controle maakt het mogelijk om eventuele problemen of klachten in een vroeg stadium te herkennen en hier actie op te ondernemen. Problemen vroeg verhelpen voorkomt grotere problemen in een later stadium! Dus wij zien u graag elk half jaar voor een controle om uw mondgezondheid te beoordelen.

Gaatjes en vullingen
Teveel zoete of zure etenswaren en dranken kunnen schadelijk zijn voor het glazuur van uw tanden. Voorbeelden van etenswaren die het glazuur van uw tanden aantasten zijn citrusvruchten, frisdranken en snoep. Ook het niet goed onderhouden van uw gebit leidt tot gaatjes. Wanneer u uw gebit niet goed onderhoudt, vergroot u de kans op gaatjes. Het kan voorkomen dat uw tand of kies na een behandeling gevoelig is, maar dat neemt doorgaans binnen afzienbare tijd af.

Kronen en bruggen
Wanneer het niet mogelijk is om een tand te vullen, bijvoorbeeld omdat er te weinig houvast is om de vulling te plaatsen, kan er een kroon of brug een goed alternatief zijn. Ook als een tand of kies verkleurd of slecht gevormd biedt een kroon of brug uitkomst. Kronen en bruggen worden ingezet als duurzame vervanging voor tanden en kiezen. Kronen en bruggen kunnen ook gebruikt worden ter verbetering van het uiterlijk, bijvoorbeeld als de tanden en kiezen in de mond verkleurd of slecht gevormd zijn.

Kom in contact met ons

Bel ons op
010 – 240 08 38
Mail ons
info@tandartskralingen.nl

Maak een afspraak

Controle, advies of het vullen van een gaatje? We staan voor u  klaar!


  Eerlijk en
  vertrouwd

  https://tandartskralingen.nl/wp-content/uploads/2021/03/home-services.jpg

  Algemene tandheelkunde

  Tijdens de behandeling bespreken wij de algemene klachten aan uw gebit en krijgt u advies over een goede mondhygiëne

  https://tandartskralingen.nl/wp-content/uploads/2021/03/home-services-2-1.jpg

  Cosmetische ingrepen

  U kunt terecht voor tanden bleken, tandheelkundige hechtingen of het laten plaatsen van facings, esthetische kronen of tand implantaten

  https://tandartskralingen.nl/wp-content/uploads/2021/03/home-services-3-1.jpg

  Non-prep facings

  We helpen uw aan een stralende glimlach en een nieuwe identiteit door de inzet van Non-Prep facings. De facings worden over bestaande tanden geplaatst.

  https://tandartskralingen.nl/wp-content/uploads/2021/03/Child.jpg

  Kindertandheelkunde

  Onze kindertandarts is volledig gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met angst. Er wordt op een verantwoorde wijze behandelt.

  Tandheelkundig Centrum Kralingen

  Er is parkeergelegenheid voor de deur, en het openbaar vervoer is op loop afstand van de praktijk.

  Certificering
  KRT_1
  ANT_1
  logo_1 (1)
  KRT_1
  nvm-mondhygienisten-logo
  Social mediakanalen

  Volg ons social media kanalen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuws

  Copyright 2021 Tandheelkundig Centrum Kralingen. All rights reserved. Made with ❤️ by Eyetechbg

  Copyright 2021 Tandheelkundig Centrum Kralingen. All rights reserved. Made with ❤️ by Eyetechbg.

  Translate »
  Spoedgeval
  Afspraak maken
  Inschrijven