Tandarts Kralingen
Behandelingen

Bij tandheelkundig centrum Kralingen werken we met een deskundig en ervaren professionals. In onze praktijk beschikken we over tandartsen, een parodontoloog, een implantloog, een tandtechnieker en kindertandheelkunde. Zij worden in hun werk ondersteund door mondhygiënisten en tandartsassistentes.

Door ons grote en divers gespecialiseerde team kunt u voor een breed aantal behandelingen bij tandheelkundig centrum Kralingen terecht. Tandartsenpraktijk centrum Kralingen biedt tandheelkunde van hoge kwaliteit met behandelingen die zijn afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. Wij streven ernaar om u de best mogelijke behandeling te bieden in een gastvrije en comfortabele omgeving. Onze patiënten worden altijd als familie verzorgd.

Goede communicatie en korte lijnen tussen de behandelaars en het overige team zorgt ervoor dat wij u de zorg kunnen bieden die u nodig heeft en u met een goed gevoel weer buiten staat.

Behandelingen voor een
gezond gebit

Tandheelkundig centrum Kralingen is uitgerust met geavanceerde en moderne apparatuur die u zal helpen om binnen afzienbare tijd weer te genieten van uw gebit. Zo maken we gebruik van de laser en airflow. Deze apparaat zorgt voor een pijnloze behandeling voor gebitsreiniging, tandvleesbehandeling en gevoelige tanden. Door de constante bijscholing van ons team op het gebied van tandheelkunde bent u verzekerd van de beste en meest effectieve behandelingen en nazorg.

Tandartsenpraktijk centrum Kralingen biedt tandheelkunde van hoge kwaliteit met tandarts behandelingen die zijn afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. Wij streven ernaar om u de best mogelijke behandeling te bieden in een gastvrije en comfortabele omgeving. Door ons grote en divers gespecialiseerde team kunt u voor een breed aantal behandelingen bij tandheelkundig centrum Kralingen terecht.

Erkende verwijzers
Behandelingen binnen onze praktijk worden met de grootste zorg uitgevoerd. Gaan uw klachten of vragen verder dan onze expertises, dan zijn er veel erkende collega-specialisten met wie wij samenwerken om u de behandeling te geven die u nodig heeft.

Kom in contact met ons

010 – 240 08 38
info@tandartskralingen.nl

Maak een afspraak

Controle, advies of het vullen van een gaatje? We staan voor u  klaar!


  Eerlijk en
  vertrouwd

  https://tandartskralingen.nl/wp-content/uploads/2021/03/home-services.jpg

  Algemene tandheelkunde

  Tijdens de behandeling bespreken wij de algemene klachten aan uw gebit en krijgt u advies over een goede mondhygiëne

  https://tandartskralingen.nl/wp-content/uploads/2021/03/home-services-2-1.jpg

  Cosmetische ingrepen

  U kunt terecht voor tanden bleken, tandheelkundige hechtingen of het laten plaatsen van facings, esthetische kronen of tand implantaten

  https://tandartskralingen.nl/wp-content/uploads/2021/03/home-services-3-1.jpg

  Non-prep facings

  We helpen uw aan een stralende glimlach en een nieuwe identiteit door de inzet van Non-Prep facings. De facings worden over bestaande tanden geplaatst.

  https://tandartskralingen.nl/wp-content/uploads/2021/03/Child.jpg

  Kindertandheelkunde

  Onze kindertandarts is volledig gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met angst. Er wordt op een verantwoorde wijze behandelt.

  Tandheelkundig Centrum Kralingen

  Er is parkeergelegenheid voor de deur, en het openbaar vervoer is op loop afstand van de praktijk.

  Certificering
  KRT_1
  ANT_1
  logo_1 (1)
  KRT_1
  nvm-mondhygienisten-logo
  Social mediakanalen

  Volg ons social media kanalen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuws

  Copyright 2021 Tandheelkundig Centrum Kralingen. All rights reserved. Made with ❤️ by Eyetechbg

  Copyright 2021 Tandheelkundig Centrum Kralingen. All rights reserved. Made with ❤️ by Eyetechbg.

  Translate »
  Spoedgeval
  Afspraak maken
  Inschrijven